Juniorisarjan kummina toimii Anne Korkiakoski. Hyväntekeväisyys on Annelle tärkeää ja siksi hän aloittaa uuden vuoden lahjoittamalla juniorisarjan palkinnon yhteistyössä tapahtuman tuottajan Mari Taulerin JA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJIEN kanssa. lämmin ele mahdollistaa Pidä Saaristo Siistinä ry:n osallistumisen juniorisarjaan asiakkaana ja on merkityksellinen panos Itämeren ja Suomen vesistöjen siisteydelle ja hyvinvoinnille. Juniorisarjan palkinto on 1500 euroa.

 Anne Korkiakoski, juniorisarjan kummi.

Anne Korkiakoski, juniorisarjan kummi.

Briiffi

Juniorisarjaan voivat osallistua 1988 ja sen jälkeen syntyneet suunnittelijaparit. Kilpailu on avoin niin alan ammattilaisille kuin opiskelijoillekin. Juniorisarjaan osallistuminen on maksutonta.

Asiakas: Pidä Saaristo Siistinä ry

Pidä Saaristo Siistinä ry on valtakunnallinen kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien ympäristöjärjestö. Yhdistys on toiminut puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969. 

PSS ry on jäsenperusteinen organisaatio, ja jäsenet ovat toiminnan kulmakivi. Jäsenmaksujen lisäksi yhdistyksen rahoitus koostuu pääosin ympäristöministeriöltä ja yhteistyökumppaneilta saatavasta tuesta. 

Tehtävä: Suunnitella digi-/facebook-kampanja jäsenhankintaan. 

Yhdistyksen jäsenmäärä on pysynyt tasaisena viime vuodet, mutta jäsenmäärää tulisi lisätä, sillä PSS ry:llä on haasteita edessään, kuten yli 30 vuotta vanhan huoltokalustonsa uusiminen.

Tavoite: Saada kampanjan avulla vähintään 400 uutta jäsentä vuoden 2018 aikana.

Ohjeet: Lue laaja briiffi, perehdy PSS ry:n graafiseen ohjeistoon ja lataa logo alla olevista tiedostoista, tee paras työ ja jätä se tuomaristolle ilmoittautumisnapista.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailun ilmoittautumisaikaa on pidennetty yhdellä vuorokaudella. Kilpailuun ilmoittautuminen ja kilpailutöiden toimittaminen on tehtävä 15.1.2018 kello 23.59 mennessä.

Kilpailuun ilmoittautuminen on päättynyt. Katso shortlist ja voittajat.

Tiedostot

Juniorisarjan briiffi käsittää kolme tiedostoa; briiffin, logon ja graafisen ohjeiston. Lataa kaikki pdf-muotoisina alla olevista linkeistä.

PSS briiffi [pdf]

PSS logo [pdf]

PSS graafinen ohjeisto [pdf]