PÄÄTUOMARI


 
Eka Ruola

Eka Ruola

Eka Ruola on hasan & partners –konsernin toimitusjohtaja ja vastaava luova johtaja. Ekalla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista, brandin rakentamisesta ja markkinointiviestinnästä. Eka on tällä hetkellä yksi Suomen palkituimmista luovista johtajista – seka kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Ekalla on suuri intohimo luoda voimakkaasti yleisöä osallistavia toimenpiteitä ja tarinankerrontaa. Eka syleilee jatkuvasti maailman tarjoamia uusia mahdollisuuksia ja etsii poikkeuksellisia ratkaisuja brandien kasvun varmistamiseksi. Vuonna 2015 Eka valittiin ensimmäisenä suomalaisena mainostoimistoammattilaisena Internationalist-julkaisun Agency Innovator —palkinnon saajaksi.

Päivätyönsa lisäksi Eka toimii Vincit Oyj:n, Aamu Säätiön ja ruotsalaisen Perfect Foolsin hallituksissa.

 
 

TUOMARISTO


 
 
Jenni Komulainen

Tommi Laiho

Toimitusjohtaja, Folk finland

”Uskon, että ideat muuttavat maailmaa. Uskon, että ihminen on tiimityön tulos. Uskon, että niin ongelmat kuin ratkaisutkin ovat kommunikaatiossa. Uskon, että Turku ei ole vain kesä- vaan myös talvikaupunki. Suurin osa vitseistäni ovat omiani.”

Tommi Laiho, tunnetaan Turussa myös nimellä Pölö,
mainostoimisto FOLK


 
 
 
Petteri Kolinen

Sanna Laakkio

Toiminnanjohtaja, MARK

MARK Suomen Markkinointiliiton toiminnanjohtaja Sanna Laakkio on markkinoinnin moniottelija, liiketoiminnan kehittäjä, muutoksen ajuri, minne ikinä työelämä on häntä vienytkään. Muutos, asiakkaat ja ihmiset yleisesti ovat olleet aina Sannan työn ja tekemisen keskiössä.

Markkinointiliiton kipparina hän haluaa tarjoilla jatkuvaa tietoa ja fiksua oppimista niin markkinoinnin, kuin itsensä johtamisen ja kehittämisen osalta. Sanna haluaa yhdistää valtakunnallisesti kaikenlaiset markkinoinnin parissa työskentelevät tai opiskelvat yksilöt. Omalla esimerkillään Sanna haluaa saada muut syttymään markkinoinnista ja työstään, olemaan rohkeita omassa arjessaan.

 
 
 
Ville Ohtonen

Kasper Strömman

Vuoden graafikko 2013 & Sosiaalisen median influensseri

Kasper Strömman on vuoden graafikko 2013 ja tärkeä sosiaalisen median influensseri. Hänen bloginsa Kasper Diem valittiin vuoden parhaaksi sekä vuonna 2016 että 2017.
Tuomarina hän lupaa olla ankara mutta lempeä.
Kasperin unelmana on, että hänelle vielä jonain päivänä luovutettaisiin Turun kaupungin avain.

 
 
 
Mari Tauler

Minna Koskelo

Tulevaisuusmuotoilija, yrittäjä, korkeakouluopettaja

Futures Specialists Helsinki -verkoston perustaja ja vetäjä Minna Koskelo toimii myös yrittäjänä ja luennoi Laureassa Service Innovation and Design Masters -ohjelmassa tulevaisuusajattelusta.

Minna on kysytty puhuja, joka haluaa herättää keskustelua tulevaisuustietoisuudesta. Erityisenä intohimona hänellä on ihmiskeskeisen ja tulevaisuuskestävän liiketoiminnan rakentaminen ja jaetun arvon luominen.

 
 
 
Ari Kivi

Laura Andersson

Copywriter, Drama Queen communications

Eriskummallista mainosmaailmaa kaksi vuotta ensin hasan & partnersilla ja sittemmin Drama Queenillä tarkkaillut copywriter ja luova suunnittelija Laura viihdyttää ajatusta siitä, ettei hyvä markkinointi oikeastaan ole kamalan monimutkaista. Työ sen taustalla toki on, ja tuhansien tuntien painoista. Parkkiintumattomiin silmiin tarina ei kuole koskaan, tahi se, että puhutaan kuin ihminen ihmiselle. Ja että tehdään asioita, joilla on väliä.