Anne Korkiakoski

Perttu Pölönen

Futuristi, Sävelkellon keksijä, yrittäjä ja säveltäjä

Perttu Pölönen on keksijä, yrittäjä ja säveltäjä. Hän on voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun ja opiskellut tulevaisuuden teknologioita Singulariteetti-yliopistossa NASAn tutkimuskeskuksessa. Mediassa häntä on kutsuttu superälykkääksi ja pelottomaksi keksijäksi – vuonna 2014 hänet palkittiinkin Slushissa Suomen luovimpana ja joulukuussa 2018 MIT Tech Review nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. 

 

 
Cormac Walsh

Valtteri Lindholm

Varustelekan perustaja

Valtterista piti tulla äidinkielenopettaja, mutta sen sijaan hän perusti verkkokaupan, jota suorastaan palvotaan somessa ja joka on tällä hetkellä Euroopan suurimpia armeijatavaran nettikauppoja.

Verkkokauppa palkittiin hiljattain Postin vuoden verkkokauppana ja Helsingin Yrittäjät valitsi Valtterin vuoden 2015 helsinkiläiseksi nuoreksi yrittäjäksi.

Valtteri uskoo vaikuttavaan markkinointiin ja taidokkaaseen mainontaan. Hänen mielestään suomalaisten pitää erikoistua, toimittaa tuotteet muita nopeammin perille ja koodata kauppansa kilpailijoita paremmin. Vain siten voidaan pärjätä.

 

 
Seminaaripuhujat_ Koskelo.jpg

Minna Koskelo

Tulevaisuusmuotoilija, yrittäjä JA korkeakouluopettaja

”Tulevaisuus ei vain tapahdu, se luodaan vuorovaikutuksessa ja yhteistyössä. Ne jotka ovat ymmärtäneet asettaa ihmisen keskiöön, menestyvät.”

Futures Specialists Helsinki -verkoston perustaja ja vetäjä Minna Koskelo toimii myös yrittäjänä ja luennoi Laureassa Service Innovation and Design Masters -ohjelmassa tulevaisuusajattelusta.

Minna on kysytty puhuja, joka haluaa herättää keskustelua tulevaisuustietoisuudesta. Erityisenä intohimona hänellä on ihmiskeskeisen ja tulevaisuuskestävän liiketoiminnan rakentaminen ja jaetun arvon luominen.

 

 
Tommi Tervanen

Petri Parvinen

Strategisen markkinoinnin ja johtamisen professori, yrittäjä

Petri on yksi Suomen suosituimmista ja pidetyimmistä liikkeenjohdon kouluttajista, luennoitsijoista ja puhujista. Hän toimii strategisen markkinoinnin ja johtamisen professorina Helsingin yliopistossa sekä myynnin johtamisen professorina Aalto yliopistossa. Tutkija- ja opettajatehtäviensä ohella

Petri on perustanut 14 yritystä ja toiminut johtajana, myyjänä, akateemisena asiantuntijana ja konsulttina ympäri maailmaa.

Useiden tutkimushankkeiden vetäjänä Petri on keskittynyt mm. liiketoimintayksiköiden kasvun, kannattavuuden ja kansainvälistymisen johtamiseen. Hänen oman tutkimuksensa aihealueita ovat olleet mm. korkean teknologian kaupallistaminen, digitaalinen myynti ja innovaatiomyynti.

 

 
Aki Linnanahde

Tapahtuman juontaa

Lotta Backlund

Vuoden Mainostorstain juontajaksi saapuu karismaattinen Lotta Backlund, joka tuli monille tutuksi stand-up koomikkona ja poliitikkona.

Lotta Backlund on sanavalmis, ajanhermoilla oleva bisnes-alan asiantuntija. Lotta on kehityspäällikkö ja tuottaja Warner Bros. Finlandissa.