tietosuojAkäytäntömme

20.12.2018

Vuoden Mainostorstain tuottaja Grundlage (Tauler & Co. Oy) suojaa sivustoilla kävijöiden ja tietojaan antavien asiakkaiden yksityisyyttä. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka Grundlage (jäljempänä "me") käsittelemme henkilötietoja.

Rekisterinpitäjä: Grundlage (Tauler & Co. Oy), Kristiinankatu 1 B, 20100 Turku

 1. Käsittelyn lailliset perusteet

  Henkilötietojen käsittelyn lailliset perusteet ovat saamamme suostumus ja oikeutetut etumme. Henkilötietojen kerääminen perustuu kahteen lailliseen perusteeseen:

  (1) Henkilötietojen kerääminen perustuu siihen, että olemme saaneet ennalta selvän ja yksiselitteisen suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn. Tämä voi tapahtua silloin kun olet meihin yhteydessä sähköpostitse, soitat meille tai tilaat lippuja Lyytin kautta.

  (2) Oikeutetun edun mukainen käsittely on välttämättömyys, joka liittyy liiketoimintamme johtamiseen, hoitamiseen tai edistämiseen.

  Sinulla on oikeus peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn antamasi suostumus milloin tahansa ottamalla yhteyttä info[ät]vuodenmainostorstai.fi.

 2. Kerättävät henkilötiedot

  Keräämme suoraan antamasi tiedot, eli antamasi yhteystiedot, jotka ovat: nimi, sähköpostiosoite (-osoitteet), puhelinnumero ja annetut työhön liittyvät tiedot, esim. yrityksen nimi, ammattinimike ja yrityksen yhteystiedot.

  Sivuillamme käytämme Google Analytics -sovellusta, joka kerää mm. tiedot käytettävästä selaimesta, käyttöjärjestelmästä, laitemallista, IP-osoiteesta, yhteyden muodostamisesta, yhteyden kestosta, verkkosivuista, joiden kautta sivustollemme on siirrytty, tarkastelemistasi sivuista ja kaikesta muusta toiminnastasi sivustollamme (esimerkiksi tehdyt valinnat; sivustot, joille on siirrytty; sekä käytetyt hakusanat), evästeistä ja muista tunnisteista.

  Nämä tiedot käsittelemme aina anonymsoituina, emmekä yhdistä niitä käyttäjiin.

 3. Henkilötietojen käyttö

  Keräämme henkilötietojasi voidaksemme tarjota tuotteitamme ja palvelujamme parhaalla mahdollisella tavalla, luodaksemme sujuvan käyttö- ja ostokokemuksen sekä varmistaaksemme verkkosivustojemme ja palvelujemme tehokkaan toiminnan ja ylläpidon. Käytämme keräämiämme tietoja tarjotaksemme tuotteita, markkointiin, anonymisoituun raportointiin ja palvelun kehittämiseen.

 4. Sijaintitietojen käyttö

  Google Analytics voi kerätä sijaintitietoja käyntiesi yhteydessä, mutta me emme tee niillä mitään. Tarkin käyttämämme anonymisoitu sijaintitieto on paikkakunta.

 5. Henkilötietojen säilytysaika

  Henkilötietojasi säilytetään kunnes sovellettavan lainsäädännön mukaisten vaateiden vanhentumisaika on umpeutunut. Tarkastamme rekiserimme vuosittain ja poistamme yli kaksi vuotta vanhat tiedot. Saman olemme myös asettaneet muut palvelumme (mm. Lyyti, Google) tekemään.

 6. Henkilötietojen luovuttaminen muille

  Emme myy, vuokraa tai luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Joskus asiakkaamme haluavat, että saatamme heidät yhteen, ja autamme tietysti mielellämme, mutta vain molempien osapuolten selkeällä ja yksiselitteisellä suostumuksella.

 7. Henkilötietojen suojaamistoimet

  Suojaamme henkilötietosi asianmukaisin suojatoimin. Pääsy tietoihin on rajattu ja tiedoilla on tekninen suojaus. Pidämme myös huolen siitä, että tarjoamme suojatun tavan lähettää tietoja. Siksi käytämme sivuillamme SSL-sertifikaattia ja käytämme vain sellaisia kolmannen osapuolen palveluja, joilla on vähintään vastaava suojaus.

 8. Toimet, joita voit tehdä henkilötietojen käsittelyyn liittyen

  Voit päättää, ettet anna henkilötietoja meille. Sinulla on oikeus pyytää kopiota tiedoista, joita olemme sinusta tallentaneet tai pyytää tietoa niiden luonteesta, käsittelystä ja luovuttamisesta.

  Kaikissa markkinointiviesteissämme on peruutuslinkki, eli voit peruuttaa suostumuksen suoramarkkinointiin milloin tahansa. Voimme kuitenkin edelleen ottaa yhteyttä, jos se on tarpeen tilaamiesi tuotteiden tai palvelujen vuoksi.

 9. Kolmansien osapuolten verkkosivustot

  Muun muassa lippujen ostaminen ja uutiskirjeiden lähettäminen ja muu viestintä tapahtuu kolmannen osapuolen tarjoamalla sivustolla tai palveuilla ja niihin sovelletaan kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöjä.

 10. Tietosuojakäytännön muutokset

  Päivitämme tätä tietosuojakäytäntöä tarpeen mukaan. Sivuilla on aina näkyvissä ajantasainen tietosuojakäytäntö.

 11. Yhteystiedot

  Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja siitä miten käsittelemme tietojasi. Tavoitat meidän sähköpostitse osoitteesta info[ät]vuodenmainostorstai.fi

gold_stroke1.jpg